Pågående Projekt

BYGGPROJEKT

2019-10-07. Play, Viared Borås. Fiddes Bygg & El AB.

Vi är mycket glada och ser fram mot att få vara med och bygga en lagerhall för Fiddes Bygg i Borås. Det är en lageryta på 5025 kvm samt tillhörande kontor på 570 kvm. Tillsammans med markarbeten för lastbilskaj, parkeringar samt VA är det vårt hittills största jobb!

 

2019-10-30. ICA Maxi, Falköping. Tommy Byggare AB

Ica Maxi i Falköping behöver utöka sin parkeringsyta. Vi har på uppdrag av Tommy Byggare AB projekterat, byggt nu infart med L-stödsmur samt utökat med nya större ytor. Delar av den befintliga parkeringen har ska vi rusta upp med bland annat ny asfalt samt nya kundvagn-garage och anpassning av entrén till butiken.

2020. Enskilda avlopp. Privatpersoner.

Nu har vi dragit igång med enskilda avlopp igen efter vintern. Vi använder i huvudsak 4evergreens produkter där framförallt markbädd Biorock är en mycket populär produkt och som vi anser vara bra och robust. Det tycker även våra kunder och det är hög efterfrågan på denna avloppslösning vilket är väldigt roligt. Vi har nu installerat över 100 anläggningar med Biorock och det blir fler och fler!  Nu blir det full fart i några månader framöver med dessa projekt.